Propers esdeveniments El Taller

Propers esdeveniments El Taller

Esdeveniments d’aquest mes

Aquests són els esdeveniments d’aquest mes:

Obrim nous grups d’homes!

Des d’El Taller obrim nous grups d’homes a Barcelona, Granollers i Girona per al curs 2022-2023. Si hi estàs interessat vine a la sessió de presentació gratuïta en la que t’explicarem el format del grup i els continguts que treballarem.

Et convidem a les sessions informatives de presentació els dies:

Dimarts 20 de setembre de 2022 a Barcelona. De 19h a 21h.

Dimarts 27 de setembre de 2022 a Granollers. De 19h a 21h

Divendres 7 d’octubre de 2022 a Girona. De 19h a 21h

Es necessària inscripció prèvia fent clic aquí o escribint a: info@el-taller.cat

Els nostres grups d’homes són una proposta amb una doble mirada. Fruit d’anys del nostre treball amb homes, ens adonem que hi ha dos grans eixos que ens travessen d’una forma significativa i simultània.

Per una banda la dimensió biogràfica i humana del fet de ser home, és a dir la nostra història personal. D’altra banda, la dimensió social i política, és a dir la construcció de la masculinitat en una societat patriarcal.

Per nosaltres són dues cares d’una mateixa moneda i no tindria sentit treballar-ne una sense abordar l’altra. És per això que proposem un treball de transformació amb una doble mirada, terapèutica i feminista.

L’objectiu d’aquesta proposta és generar un espai segur i confidencial on poder aprofundir en totes aquelles temàtiques que configuren la nostra masculinitat.

Serà un viatge de transformació individual i col·lectiu que ens ha de permetre millorar la relació que tenim amb nosaltres mateixos, establint relacions més nutritives i sanes amb altres homes tot impulsant un moviment de canvi cap a una societat més igualitària.

Treballarem a través de propostes vivencials com la Teràpia Gestalt (dinàmiques, cos i moviment, jocs…), Arteràpia (pintura, escriptura…), el Teatre de l’Oprimit, així com espais de reflexió crítica.

Aquest és un espai no mixte dirigit a persones que s’identifiquen com a homes. És alhora un espai on són benvingudes totes les formes de sentir-se home.

Esdeveniments anteriors

(No hi ha esdeveniments anteriors publicats)

Transformem opressions de gènere generant processos de canvi que promouen  relacions més sanes, justes i igualitàries

Newsletter

Deixa el teu email per rebre les darreres novetats d'El Taller.

This site is registered on wpml.org as a development site.