Comunitat

Masculinitats diverses i perspectiva de gènere

Els grups i col·lectius són el teixit que dóna vida a les comunitats. En trobem una gran diversitat.

Els grups, col·lectius i organitzacions tenen en comú que estan constituïdes per persones que estableixen vincles entre si per assolir objectius comuns. Aquests espais també estan travessats pel sistema heteropatriarcal i no estan lliures de violència.

Des del Taller oferim un acompanyament específic en matèria de gènere donant resposta a cada demanda de forma particular .

ENTRE IGUALS

Als grups d’iguals, com a la resta de comunitats, també hi ha relacions de poder. Moltes d’elles basades en el gènere. Trobem aquesta realitat a grups d’amics o en grups organitzats amb un objectiu comú com grups de percussió, esplais, caus o agrupaments d’escoltes.

A L’ ÀMBIT LABORAL

Les empreses solen funcionar amb equips de treball, que són travessats per qüestions de gènere i de rang. A la feina, com a la societat, si no fem un treball de revisió es reprodueixen dinàmiques i actituds masclistes. Podem acompanyar la prevenció de conflictes i violències per generar ambients de treball igualitaris.

ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Trobem també organitzacions amb caràcter públic orientades a garantir drets, oferir informació i serveis a la ciutadania. Acompanyem professionals de l’administració pública mitjançant formació específica orientada a implementar accions de sensibilització i a revisar el funcionament intern de les seves estructures amb perspectiva de gènere.

On som?

Barcelona – Vallès Oriental.

Més informació

info@el-taller.cat

Estem disponibles per parlar i acompanyar-te en allò que necessitis.

+34 633501908

¡Contáctanos!

Formulari web català

Transformem opressions de gènere generant processos de canvi que promouen  relacions més sanes, justes i igualitàries

Newsletter

Deixa el teu email per rebre les darreres novetats d'El Taller.

This site is registered on wpml.org as a development site.